Blogs & artikelen

Hoe werkt een zelfbruiner? Bruin zonder zon
Een zelfbruiner is de ideale oplossing als je graag een mooie zomerse teint wil, zonder urenlang te bakken in de zon. Zoals we allemaal inmiddels wel weten, leidt regelmatige blootstelling aan UV-straling afkomstig van de zon tot vroegtijdige huidveroudering, zoals...
Lees verder
10 tips voor het aanbrengen van een zelfbruiner
Wil je graag een mooie, zomerse teint zonder uren in de zon door te brengen? Dan is een zelfbruiner de ideale oplossing! Met een zelfbruiner kun je snel en gemakkelijk een prachtige, egale bruine kleur krijgen, zonder schadelijke UV-stralen. Maar...
Lees verder
SolaVita Tanning Lotion
SolaVita Tanning Lotion
SolaVita Tanning Lotion
SolaVita Tanning Lotion

SolaVita Tanning Lotion

Normale prijs €33,75 Verkoopprijs€26,95
/

Ontdek de perfecte bruine teint met de 'SolaVita Tanning Lotion' van Tanning Glamour. Jouw ultieme oplossing voor een stralende, zongebruinde huid zonder de zon. Deze met Vitamine E verreikte lotion is speciaal samengesteld voor liefhebbers van zelfbruinen.
Wat maakt de SolaVita Tanning Lotion zo bijzonder?
  • Gezond en veilig bruinen zonder schadelijke UV-stralen van zon of zonnebank
  • Neutrale geur en laat geen oranje gloed achter
  • Droogt snel en is douche bestendig
  • 5-7 dagen een mooie zomerse teint
  • Geschikt voor alle huidtypen & huidtinten
  • Natuurlijke en voedende ingrediënten, waaronder Vitamine E
  • Dermatologisch goedgekeurd en hypoallergeen
  • Vegan & Vrij van parabenen

Met 'SolaVita Tanning Lotion' van Tanning Glamour ben je altijd verzekerd van een stralende en gezonde bruine kleur. Perfect voor iedereen die waarde hecht aan gemak, kwaliteit en een prachtig resultaat!

- SolaVita Tanning Lotion - 200ml
De SolaVita Tanning Lotion is een verrijkte zelfbruiner die vitamine E bevat, ideaal voor een snelle, natuurlijke en gelijkmatige bruine teint. Geschikt voor lichte tot medium huidtypen, deze lotion is zowel voor het lichaam als het gezicht te gebruiken. De toevoeging van Vitamine E biedt bescherming en heeft anti-aging voordelen. Gemakkelijk aan te brengen met onze handschoen, droogt snel op zonder plakkerig gevoel en levert binnen 2-3 uur zichtbare resultaten. Het compacte formaat maakt het perfect voor onderweg.